تاریخ انتشار: شنبه 1405/02/26 - 21:07
کد خبر: 556808

تامین مالی۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید/ارائه وام ضروری۷۵میلیونی به بازنشستگان

تامین مالی۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید/ارائه وام ضروری۷۵میلیونی به بازنشستگان

سخنگوی دولت از تامین مالی ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید و ارایه وام ضروری ۷۵ میلیون تومانی به بازنشستگان خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فاطمه مهاجرانی روز شنبه ۲۶ اردیبهشت در گفت‌وگوی تلویزیونی خود، اظهار داشت: وزارت کار از آغاز ثبت‌نام وام ضروری ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری از ۲۴ اردیبهشت‌ماه تا ۲۰ خرداد خبر داده است.

وی با بیان اینکه این وام در ۱۰ نوبت پرداخت می‌شود، عنوان کرد: این وام با کارمزد ۴ درصد و بازپرداخت ۳۶ ماهه است و متقاضیان برای دریافت آن باید به درگاه صندوق بازنشستگی کشوری مراجعه کنند.

سخنگوی دولت در بخش دیگر سخنان خود افزود: وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده است برنامه‌ریزی تامین مالی ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید رخ داده و نقشه حمل کالاهای ضروری و اساسی از طریق مرزها در حال تدوین است.

سخنگوی دولت در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به روز بزرگداشت فردوسی و زبان فارسی، اظهار کرد: فردوسی پهلوانی را با عدالت و دادگستری معنا بخشید و امروز فرزندان همین مرز و بوم جانانه ایستادگی می‌کنند. دیروز سالروز تحمیل موجودیت صهیونیستی به منطقه بود که به درستی روز نکبت نام گرفته است. شاهدیم در طول چند سال اخیر چطور معنای انسانیت به بازی گرفته شده است و قتل‌عام قریب به ۷۰ هزار انسان و ۲۰ هزار زن و کودک نشان از این دارد که این رژیم جعلی کل صلح را در منطقه و در غرب آسیا به بازی گرفته است.

وی افزود: ایران بر حقوق حقه خود پافشاری دارد و با تأکید بر حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین، مسئولیت جامعه بین‌الملل را برای پایان‌دهی به نسل‌کشی یادآوری می‌کند. مردم نشان دادند راه عبور از مشکلات همبستگی ملی است و اتحاد مقدس در طول این ۷۷ روز به عنوان ابزار قدرت در مذاکره همراه سربازان دیپلماسی ما بود. همدلی مردم می‌تواند ما را از بحران‌ها عبور دهد و این میراث رهبری شهید برای مردم ما به عنوان یک دستاورد است.

مهاجرانی با اشاره به بدرقه تیم ملی توسط رئیس‌جمهور، گفت: رئیس‌جمهور پزشکیان بعد از گرفتن پیراهن شماره ۱۲ به عنوان یار دوازدهم تیم ملی از ورزشگاه ۱۲ هزار نفری و آسیب‌های وارده به این ورزشگاه بازدید داشتند. آقای عارف نیز به بازدید باشگاه دانش‌پژوهان جوان و سازمان فضایی کشور رفتند. آقای عارف در این دیدار عنوان کردند که نخبگان ایرانی خارج از کشور را سرمایه عظیم می‌دانیم، دولت مهاجرت نخبگان را سرزنش نمی‌کند اما اگر قصد بازگشت دارند از آنها حمایت می‌کند. ایشان تأکید کردند ایران ابرقدرت است و قدرت را برای گسترش صلح در دنیا و خدمت به موجودی به نام انسان که از دید ما مسلمانان خداوند به او کرامت بخشیده است می‌خواهد. نگاه ما به قدرت فرق دارد، تهدیدی نیست؛ ابرقدرت نظامی و علمی هستیم.

سخنگوی دولت تشریح کرد: در جلسه چهارشنبه هیات دولت، آیین‌نامه نحوه مداخله یکپارچه دستگاه‌های اجرایی در محلات و حاشیه شهرها و استفاده از ظرفیت حلقه میانی به تصویب رسید. بر این اساس نهاد پیشرفت و توسعه محله با هدف ارتقای کیفیت زندگی و تحقق توسعه پایدار تشکیل می‌شود. همچنین در راستای مدیریت بازار دارو، دولت مصوبه‌ای داشت تا بازار دارو و تجهیزات پزشکی به درستی مدیریت شود.

مهاجرانی با بیان اینکه شرکت ملی گاز اجرای مستمر و هدفمند طرح‌های بهینه‌سازی را از محورهای اصلی مدیریت مصرف انرژی در کشور می‌داند، افزود: در حوزه کشاورزی، صنایع، نیروگاه‌ها، مرغداری‌ها و گلخانه‌ها که انرژی‌بر هستند، طرح بهینه‌سازی دنبال می‌شود. ۷۵ شرکت کاربر در ۲۹ استان با شرکت گازرسانی قرارداد امضا کردند.

به گفته وی، معاونت علمی ریاست‌جمهوری نیز اعلام کرده است که سکوی ملی هوش مصنوعی از ابتدای خرداد به وضعیت خود برمی‌گردد و طی هفته‌های اخیر پژوهشگاه و دانشگاه‌ها در حال فعالیت بر روی آن بودند و این سکو در حال حاضر در حال تست است.

سخنگوی دولت یادآور شد: مسابقات روبوکاپ ۲۰۲۶ از ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت در مصلی تهران برگزار شد. تیم‌های برتر به مسابقات روبوکاپ کره جنوبی اعزام می‌شوند.

مهاجرانی افزود: همچنین وزارت جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام اعلام کردند که هیچ نگرانی درباره ذخایر مرغ کشور نداریم و در راستای تنظیم بازار اقدام به توزیع گسترده مرغ منجمد در کشور شده و به هر میزان نیاز باشد عرضه می‌شود. مرغ منجمد به قیمت ۲۵۵ هزار تومان در تمامی مراکز عمومی در حال عرضه است و امکان عرضه آن به صورت مستقیم در سطح شهرها وجود دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روس اتم بازگرداندن متخصصان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر را آغاز کرده است
قرارداد جواد نکونام با تراکتور امضا شد
ترکیب استقلال برای فصل جدید مشخص شد
کریمی: بیرانوند سرباز نیست/ نکونام: تراکتور چالش شیرین مربیگری من است
دلیل جدایی رامین رضاییان از استقلال چه بود؟
ادعای وال‌ استریت ژورنال: ترامپ می‌خواهد به تقابل با ایران پایان دهد
اعلام مخالفت مجلس با افزایش قیمت بنزین
رکوردشکنی قیمت طلا و ارز؛ سکه طرح جدید به ۱۸۶ میلیون تومان رسید
آملی‌ لاریجانی: ایران به هیچ قیمتی از تنگه هرمز عقب‌نشینی نخواهد کرد
دستجردی: با یک شیب کاهشی مستمر در آمار تولد مواجهیم
جامعه روحانیت مبارز: هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
تصویب کلیات طرح تنگه هرمز در کمیسیون امنیت ملی
پاسخ حاجی‌بابایی به تذکر رسایی
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
توضیح وزیر کشور درباره زمان برگزاری انتخابات شوراها
«چگونه درباره هوش مصنوعی بیندیشیم»؛ راهنمایی برای روزگار سردرگمی
دینداری در عصر دیجیتال؛ چگونه ایمان را در فضای مجازی حفظ کنیم؟
خواهان قصاص علنی و بازگرداندن اقتدار حاکمیت هستیم
کوتاهی در خون‌خواهی، امنیت ملی را خدشه‌دار کرده است
خاموشی‌ها تا ۲ هفته آینده به حداقل می‌رسد
شهید رجب‌زاده «کُلُّ الْیَوْمِ عَاشُورَاءُ» را معنا کرد
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top